Despre noi

Cum cumpar/Metode de plata

Selectarea produselor dorite:

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul „Adauga in cos”. Veti fi apoi directionat automat catre o pagina unde puteti alege sa va intoarceti la cumparaturi sau sa vizualizati Cosul de cumparaturi.
Aici aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, puteti modifica cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, apasati pe butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere:

Pentru a finaliza comanda, din cosul de cumaparaturi apasati pe butonul „Finalizare comanda”.
Aici aveti posibilitatea de a face comanda cu sau fara cont – adica fara sa va creati un cont nou sau sa va logati la un cont deja existent.

Metode de plata:
Puteti achita cash sau cu cardul la livrare. Pentru a achita cu cardul la livrare trebuie sa mentionati acest lucru la campul”observatii comanda”.

Puteti sa va faceti si ulterior un cont pentru a va descarca facturile, pentru a vedea istoricul comenzilor, pentru a plasa comentarii si feedback, etc. Trebuie doar sa va creati si confirmati contul cu aceiasi adresa de email ca aceea pe care ati folosit-o la plasarea comenzilor.