Livrare

Livrarea produselor

Livrare produse

Produsele sunt trimise prin curier propriu in Municipiul Iasi si zonele limitrofe (Breazu, Rediu, Valea Lupului, Bratuleni, Uricani, Miroslava, Gaureni, Valea Ursului, Vorovesti, Balciu, Valea Adanca, Horpaz, Lunca Cetatuii, Hlincea, Visan, Barnova, Paun, Dumbrava, Vladiceni, Tutora, Chicirea, Tomesti, Dancu, Holboca, Aroneanu, Dorobant, Carlig, Sorogari).
Taxa de transport este de 15 lei pentru comenzile mai mici de 150 ron in municipiul Iasi si 300 ron in zonele limitrofe.
Costul produselor din tutun nu va fi inclus in cuantumul comenzilor pentru a beneficia de livrare gratuita.

Livram produsele in aceeasi zi, in cazul in care comenzile sunt plasate pana in ora 16.00, sau in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii in cazul in care numarul de comenzi din acea zi este unul foarte mare.

*Comezile plasate duminica sau sambata dupa ora 16:00 sunt livrate incepand cu ziua de luni. In unele cazuri, in functie de volumul de comenzi, produsele pot fi livrate si marti dimineata.

Timpii de livrare sunt estimativi si aplicabili in majoritatea cazurilor, dar pot exista si situatii in care acesti timpi pot fi depasiti, datorita diverselor situatii neprevazute si nedorite care pot aparea (drumuri blocate, restrictii de circulatie din cauza vremii nefavorabile, accidente, perioade foarte aglomerate pentru curieri, … etc).